Thursday, July 31, 2008

STORING

Het mooie van een blog bijhouden is dat je alles kan opschrijven wat je wilt. Mooie dingen, rare dingen, domme dingen, lieve dingen. Het maakt niet uit.

In mijn geval hou ik niet alleen ons eigen leven bij maar ook die van familie die bij ons op bezoek komen of van onze vrienden waar we dagelijks mee te maken hebben hier in Hong Kong.
Maar omdat ik alle stukjes schrijf, kan ik natuurlijk mijn eigen domme dingen, aardig achter houden van de wereld, hihi. Veel leuker zijn voor mij natuurlijk de dingen die ik om me heen zie gebeuren waarin ik zelf niet de hoofdrol speel. Maar zo nu en dan moet je toch ook eens je eigen bloopers laten zien, toch?!

Nou daar komt die dan... met stip op nummer 1!

Een paar weken geleden wilden Chiel en ik een nieuw klein digi-fotocameraatje kopen. De mijne was aan vernieuwing toe. Ik gebruik hem dagelijks en omdat ik nu op de Apple zo'n geweldig programma heb genaamd I-movie, wilde ik een iets betere kwaliteit voor vooral de filmpjes die ik maak.

Zo gezegd, zo gedaan. Chiel en ik gingen naar een fotoshoppie bij ons om de hoek. Chiel had al wat vooronderzoek gedaan en had van Michael gehoord dat dit winkeltje betrouwbaar en niet duur was.

We liepen naar binnen en het interieur van het winkeltje was sober en simpel. Niet zoals de Fortress met flitsende kleuren en veel licht en veel personeel, maar gewoon 2 balie's en daarachter 2 man en stellingen vol met lensen en camera's. Hmmm...waar zijn die display's met de nieuwste camera's... hoorde ik mezelf denken.

Chiel vroeg aan de man wat de beste kleine digitale camera was voor de beste prijs/kwaliteits verhouding. Hij kreeg een "Fujifilm" in zijn hand gedrukt. Nee, het is geen fotorolletje maar een merknaam...ik had dezelfde gedachte.... Ik had nog nooit van Fujifilm gehoord!
Chiel en de man gingen helemaal op in het cameraatje. Geweldige kwaliteit, goede video's, weinig geld naar verhouding, kortom een geweldig ding. Ik keek ernaar en dacht: "Saai...hij is in donkerblauw...ik wil zo'n roze of een oranje..."
Maar goed, als Chiel denkt dat dit een goede aankoop is, dan doen we het maar. De beste man stelde de instellingen in. "I put it in English okay? There is no Dutch setting!" Prima hoor. Ik vind alles best.

Eenmaal thuis gingen we gelijk druk in de weer met het cameraatje. Het is altijd weer een gedoe als je iets nieuws hebt. Alle handelingen die zo normaal en intuitief zijn geworden, kan je over boord gooien en je voelt je weer een kneus die het wiel opnieuw moet uitvinden.
En omdat ik niet echt een goed gevoel had bij "Fujifilm" was ik aardig kritisch op het cameraatje.

"Nou Chiel, ik denk dat mijn toestel het niet doet! Elke keer als ik een foto maak staat er in de display "STORING"! Belachelijk! Hadden we nou maar een CANON of een NIKON gekocht! Zo'n onbekend merk brengt alleen maar ellende!", mompelde ik geirriteerd. "Morgen gelijk terug naar die winkel!"

Lieve Chiel die veel te druk was met werken hoorde maar half van wat ik zei maar mompelde zoals het een goede echtgenoot betaamd..."Tuurlijk schat, doen we!"

Dus de volgende morgen gingen we naar het zaakje toe. De memorycard die ik had gekocht paste niet, dus voor dat kaartje moesten we zowiezo erheen. Chiel en de man die ons die dag ervoren had geholpen, keken naar de memorycard en de man zei:"Solly, solly, I give you the good one, okay?" Nieuwe kaart erin en toen kwam ik er even bij staan.

"Oh... and I have also this problem!" De man keek verschrikt op. "Why?" vroeg hij. "Well, every time when I make a picture or a movie, STORING appears in the display! I think this camera is not working well!", zei ik op mijn overbekende geirriteerde toon.
De man keek mij aan alsof hij er echt helemaal niets van begreep. Sukkel. Dus opnieuw proberen uit te leggen wat het probleem is. "If I make a picture, the word STORING appears in the display. You know? That means something like ERROR, ERROR!!!"

De man keek mij aan met een blik van ...ok...en wat is dan het probleem?
En ineens viel het kwartje bij mevrouw Hong! ...Oh... ongelooflijke sukkel die je bent...weet je zeker dat je niet blond bent? Het schaamrood steeg mij naar de wangen. Ik voelde me zooooo ontzettend dom!
STORING is engels voor OPSLAAN! Tuurlijk krijg je na elke foto het woord "Storing" op je display!!!! Hij slaat ze op!

Ik pakte vlug het cameraatje uit de handen van de man. Hij kon er wel om lachen.
Maar nu was ik het die zei:"Solly, solly, my mistake!"

Het nederlands olympisch team in Hong Kong

Het Nederlands Olympisch Elftal! 2-0


Onze mannen zijn in Hong Kong! Nog sterker...ze slapen in het Royal Garden Hotel aan Modyroad, 5 minuten lopen van ons huis! Je kan wel stellen dat ze deze week onze achterburen zijn!!

In eerste instantie zouden we a.s.zaterdagavond met Cynthia en Michael en Al en Diana, naar het HongKong Stadium gaan, om Nederland te zien voetballen tegen Ivoor Kust. Maar omdat Linn jarig is zaterdag, had Rain een spelletjesavond georganiseerd met de daarbijbehorende BBQ en moesten we afzeggen.

Maar vanavond speelde het elftal tegen Kameroen. Ook leuk! Dus we zijn met z'n 4-tjes en Chrystal die de verleiding niet kon weerstaan om dat nederlandse sfeertje te proeven, naar het voetballen gegaan. Ze had zelfs een oranje jurk en slippers aan!!

Het was echt lachen. We hebben Babel, Makaay en Foppe van dichtbij kunnen aanschouwen. En het moet gezegd worden; die nederlanders kunnen echt wel een feestje bouwen!

De eerste helft was vrij tam. Er gebeurde niet zoveel. Maar de tweede helft was stukken leuker. En 2 doelpunten van Babel en Makaay! De tribune met een handjevol nederlanders die lawaai maakten voor een heel stadium, maakte veel goed. En om heel eerlijk te zijn, ik vond Kameroen beter.

Toen we het stadium uitliepen, liepen naast ons wat jongens uit Kameroen. We hebben elkaar de hand geschud en zij zeiden dat hun elftal de energie bewaarden voor de Olympische Spelen!
Ze namen het wel sportief op!

Ik denk dat we van de week "onze jongens" nog wel tegen komen ergens in Hong Kong. De avenue of stars hebben ze al gehad.

Tuesday, July 29, 2008

Ben is moe

Ze doen het weer!

Opgestaan om half negen. Ik wilde gedoucht hebben voordat de man van de airco zou komen. Half 11 was afgesproken. Dus om half 10 zat ik al kant en klaar te wachten. (Voogd kwaaltje). Lekker schoon maar enorm verhit. Zonder airco is het niet te doen hier in HK.

Om kwart over 11 nog geen monteur gezien, dus ik ben maar even naar beneden gelopen. Terwijl ik daar stond kwam er een lief mannetje met een plastic zakje aanlopen. Ik dacht nog:"'T zal toch niet?" maar ja hoor, dat was de monteur. In het Cantonees verontschuldigde hij zich voor het te laat komen, neem ik aan, liep naar de ladder die al klaar stond, en volgde mij naar boven.

Daar stond het mannetje dan. In een appartement met 3 gweilo's want Linn en Ben waren ondertussen ook wakker geworden. Hij stond iets te mompelen, keek dan vervolgens naar het plafond, mompelde weer iets en pakte zijn mobieltje.
Binnen 2 minuten ging mijn deurbel. Ha...een ander klein mannetje! Maar hij had waarschijnlijk verstand van airco's want binnen no time was mijn eettafel verschoven en stond hij de aico al te slopen!

Het eerste kleine mannetje werd heen en weer gestuurd met de roosters van de airco. Of hij ze mocht schoonspuiten in de badkamer. Tuurlijk. No problem. De roosters waren vies en daarom deden ze het waarschijnlijk niet. Alle airco's werden bekeken en schoon gemaakt. Eind goed al goed. Ze doen het allemaal, ze lekken niet meer maar nu maken ze alleen vreselijk veel lawaai als ze aanstaan! Morgen maar weer even vragen of er een mannetje kan komen die de brom weg haalt uit de airco's....

Monday, July 28, 2008

Te heet om iets te doen...


Echt waar. Ik weet het, we blijven Nederlanders natuurlijk die over van alles klagen, maar het is hier de laatste weken niet om uit te houden! Het is superheet en de luchtvochtigheid is superhoog! Als het regent klagen we, en nu het al 2 weken achter elkaar 35 graden is en de zon E.L.K.E dag op je bolletje schijnt, klagen we ook!

Maar vanmorgen zijn we toch maar in de trein gestapt naar Tung Chung. Daar is een mega-winkelcentrum met allerlei outlets. Van Adidas tot Armani. Groot voordeel is dat je vanuit de airconditioned trein zo de airco instapt van het winkelcentrum.
We hebben rond gelopen, broodje gegeten, geshopt en toen weer terug naar huis.

Daar bleek dat die airco's van ons (5 in totaal) het maar gedeeltelijk doen! Dus naar de lobby gelopen en gevraagd of er een mannetje kon komen. Morgenochtend om half 11 komt hij!
Godzijdank. In de woonkamer doet maar 1 van de 2 airco's het en die blaast lauwe lucht. In onze slaapkamer lekt die als een gek. De enige die het goed doet is in het kleine kamertje waar Ben slaapt. En die doet het zo goed dat Ben 's ochtends wakker wordt met ijspegels aan z'n neus!

En als de monteur is geweest, dan gaan we lekker in het zwembad hangen. Helemaal niets doen en als het niet gaat onweren dan willen we tegen de schemering naar de Peak. Prachtig uitzicht over de stad bij avond. Lijkt me erg leuk om te zien. Heb het zelf nog nooit in de avond gezien, dus ik ben benieuwd. Geen romantische dinertjes voor ons op de Peak maar een heuse Whopper van de BurgerKing! Lekker!

Woensdagavond komt Chiel weer thuis uit Shenzhen. Ondanks de vakantieperiode in NL is het superdruk. Maar donderdag moet hij z'n paspoort inleveren bij het reisbureau voor een visum en dat duurt 4 werkdagen.

Want op 8 augustus vertrekken we samen met Linn voor 3 dagen naar Cambodja. Naar SiemRaep. Dan gaan we naar de tempels. AngkorWat.

Daarna gaan we naar Vietnam voor 3 dagen. Naar Saigon oftewel Ho Chi Min City. En als kers op de slagroom hebben we geweldige hotels geboekt!

Ben gaat niet mee. Hij vertrekt op 7 augustus weer naar Singapore. Vindt 'ie leuker...dat begrijp je toch niet?!

Sunday, July 27, 2008

Zaterdag en zondag

Zaterdag:
Chiel was lekker vrij dus we konden eindelijk eens met z'n viertjes op stap. Linn wilde graag voor haar verjaardag een nieuwe telefoon en Ben was op zoek naar een horloge voor hem.
Omdat het opnieuw superheet was, zijn we het eerste de beste winkelcentrum ingelopen en hebben we daar wat rond gesnuffeld. Een prachtig rose telefoontje voor Linn gevonden en voor Ben's horloge zijn we toch naar dat kleine zaakje bij ons om de hoek gegaan.




Om 7 uur hebben we Echo, Ivy en Jenny ontmoet op de Avenue of Stars. Deze chinese dames werken allemaal voor Chiel in Shenzhen en na maanden proberen om een visum voor Hong Kong te bemachtigen, was het ze eindelijk gelukt! Ze waren helemaal opgewonden, hadden zich totaal uitgeleefd in Mongkok en ze vonden het echt te gek om met de "Louban" ( de baas) en z'n gezin te eten. Chiel had ze uitgenodigd voor een etentje.

Hij had ze gevraagd wat ze wilden eten en dat was Italiaans! Ze hadden nog nooit Italiaans gegeten en waren ook erg benieuwd naar de "Italian Noodles"! Dus een tafeltje geboekt bij Spasso. Het was zo leuk om ze te zien genieten van onbekend voedsel. Een pizza hadden ze nog nooit gezien, tiramisu was alleen een begrip en spagetti totaal onbekend. Ze keken ook hoe wij allemaal met een mes en vork bezig waren. Ook iets wat ze nog nooit hadden geprobeerd.

Rond half 11 hebben we ze weer afgezet bij het treinstation en zijn de kids en wij door gegaan naar Wanchai.

Bram had nog een berichtje achtergelaten op mijn telefoon of we misschien nog voor een drankje in Wanchai te vinden waren maar toen ik hem belde zaten hij, Kamilla, Jesse en zijn ouders en zus met man en kids, nog in Sai Kung.
Maar ze waren te moe om nog naar Wanchai te komen, drukke week gehad, hele dag rond gelopen op de vogeltjesmarkt en op zondag zouden ze met z'n allen naar Disneyland gaan. Ze moesten dus op tijd naar bed!
Wij zijn met Linn en Ben nog tot 2 uur uit geweest in Wanchai. Ja die oudjes zijn niet kapot te krijgen! Bij terug komst heeft Ben nog een doner kebab achterover geslagen en we hebben nog een film gekeken.

Zondag:
Vandaag hebben we Michael's verjaardag gevierd. Brunchen in het Excelsior Hotel in Causewaybay. Heerlijk buffet en een free flow of Champagne! Een superuitzicht over de haven en over Kowloon. Helemaal goed!

We hebben ons te goed gedaan aan o.a. oesters, sushi, krab, curry's, fois gras, chocolade fonteinen, vers fruit, gebakken eieren, croissantjes, sunday roast, bread & butter pudding, en natuurlijk champagne! Wat wil een mens nog meer?

Van Diana en Al kreeg Michael een gitaar die je op de Wii kan aansluiten en van ons kreeg hij vip-kaartjes voor de bioscoop in Elements. Die kaartjes hebben we echt met pijn en moeite kunnen kopen, want al het personeel begreep echt nul van wat wij wilden. Het heeft zo'n 2 uur geduurd voordat ze het door hadden en i.p.v. 2 kaartjes ben ik met 4 kaartjes naar huis gegaan. Niet omdat we het zo hadden gepland, maar omdat ik geen zin meer had om uit te leggen dat wij gewoon 2 kaartjes cadeau wilden doen. Erg vermoeiend.

Het is nu 5 uur geweest en iedereen ligt hier bij te komen op bed van het buffet. Chiel gaat morgen weer voor 3 dagen naar Shenzhen. Het gaat wel hard hoor zo'n weekend...

Friday, July 25, 2008

Au!

Laat ik beginnen te vertellen dat het superheet is hier in HK! Echt sidderend heet! Als je niet oppast blijf je gewoon met je slippertjes aan het asfalt hangen. Je loopt naar buiten en je bent klef aan alle kanten, je transpireert je een ongeluk en het zweet op plekken waarvan je niet wist, dat je daar kon transpireren!

Dus vanmorgen waren we gewoon niet vooruit te branden. We hebben lekker kalm aan gedaan. Chiel was al lekker druk aan het werk aan de achtertafel toen ik wakker werd. Het werk gaat natuurlijk gewoon door!

Rond een uurtje of 12 zijn we naar de Avenue of Stars gegaan en hebben we daar een hamburgertje gegeten in de schaduw en vol in de airco! Daarna is Chiel weer naar huis gegaan en zijn Linn, Ben en ik per taxi naar Elements gegaan. Er moest weer geshopt worden. Linn krijgt voor haar verjaardag van ons een nieuwe telefoon, dus vooronderzoek was een noodzaak!
Nou zijn de criteria best makkelijk voor Linn. Het moet "pink" zijn of met "glimmertjes" dus... Chiel heeft nog vreselijk geprobeerd om haar een i-phone aan te smeren maar nee... die is niet verkrijgbaar in rose! Is het niet een lekker kind die dochter van mij? T'is net haar moeder!
In ieder geval hebben we een hele middag geshopt in de airco. Heerlijk.

Bij thuis komst was het voor Chiel inmiddels ook weekend geworden. We zijn naar de Koreaanse BBQ gegaan. Daarna nog wat winkels afgelopen tot aan Jordan en terug, verschillende telefoonwinkeltjes ingelopen. Toen naar huis. Nog een paar drankjes genomen bij onze buurman de "A-club". Heerlijk tentje. Gezellig en de muziek staat niet te hard.



Vervolgens naar huis. Zien we een gele Lamborgini de hoek om gaan. Zegt Ben:"Da's best lullig...heb je een mooie auto, wil je stoer zijn, blijkt dat er nog 2 Lamborgini's geparkeerd staan! Nou dan zou ik ook een stukje omrijden!" Echt ongelooflijk. 2 Knal oranje Lambo's in ons straatje!

Maar goed, eenmaal boven gaan Ben en Chiel tennissen op de Wii. Alles leuk. Geen gedoe. Tot Chiel ineens op de grond ligt! Is hij door z'n knie gegaan! De knie waar hij zijn kniebanden ooit van heeft gescheurd. Dat was even eng. Hij verging van de pijn, zweette zich gelijk een ongeluk en trilde over z'n hele lijf. De zak met erwten uit de vriezer gingen gelijk op z'n zere knie en langzaam maar zeker ging het beter. Ik wilde gelijk met hem naar het ziekenhuis maar volgens Chiel was dat niet nodig. Stronteigenwijs. Mannen...

Morgen komen 3 dames van kantoor naar HK. Ze hebben eindelijk een visum gekregen. Dus morgenavond gaan we met ze eten. Ben erg benieuwd hoe dit weekend gaat verlopen...

O ja, en Martijn is natuurlijk lekker aan het rondlummelen in Australie.
Zie hier het bewijs!

Thursday, July 24, 2008

Shoppen


Vandaag hebben we geshopt! Ondanks het superhete weer en de brandende zon, zijn we toch naar Mongkok gegaan. Altijd leuk. Een voordeel was dat het niet zo druk was. Iedereen lag liever uitgeteld in de airco denk ik, dan rondlopen in stad. Prima voor ons dus! Ben heeft voetbalschoenen en sneakers gekocht, Linn een paar glitterende sneakers, en samen nog een tas vol t-shirts!

Ik ben vanmorgen eerst nog even naar het zwembad gegaan. De kids lagen nog op bed, Chiel was alweer aan het werken en ik vond de strak blauwe hemel zo aantrekkelijk, dat ik lekker een uurtje heb gezwommen. Ik kwam daar de ouders, zwager en nichtje van Jesse nog tegen!

En vanavond hebben we dan eindelijk Peking Eend gegeten! Linn was helemaal blij! We hebben bij ons chineesje om de hoek gegeten. Toen we binnen kwamen waren ze weer helemaal enthousiast en na het eten kregen we weer onze rodebonen desserts gratis van het huis! Erg lief!

Woensdag


Lekker kalm aan gedaan.

Lunch met Sam en Emma gehad, de kids van Steven. Dim sum gegeten. Boodschappen gedaan. Linn en Ben zijn met Sam en Emma naar de bioscoop geweest. Batman.
Vanmiddag gesport, gegeten met Ton en Lucien.

Nog een drankje genomen met de heren en Jos en Irma. Morgen gaan ze op vakantie!
Heb nu een lamme arm van het tennissen...Linn is goed fanatiek! En ze maakt Chiel en mij helemaal in! T'is echt "De prof" tegen "de senior"....Argggr...

Tuesday, July 22, 2008

Ben is er ook!

Maandag hebben Linn en ik ons zelf vermaakt. Chiel moest naar China voor 2 dagen en wij hebben lekker samen gebadjast, om dit geweldige woord maar eens opnieuw te gebruiken.
Sushi gegeten, beetje geslapen en naar het zwembad geweest.

Daar kwamen we Irma ook nog tegen! Ze was alvast een beetje aan het voorbruinen voor Cambodja. Zij en Jos gaan daar donderdag voor 10 dagen backpacken. Weliswaar luxueus backpacken, van resort naar resort, maar houden we daar allemaal niet van? Ik wel in iedergeval!

's Avonds hebben Linn en ik Ben opgehaald van het vliegveld. Gezellig! Hij was eerst naar Singapore geweest om Anisah op te zoeken. Hij heeft een geweldige tijd daar gehad. Hij mocht bij de oma en ouders van Anisah in huis logeren!

Hij heeft alle moslimgebruiken meegemaakt, viel zelfs met z'n neus in de boter toen bleek dat het deze week "Bidweek" was, mocht eten met z'n handen, en hij was zelfs uitgenodigd door Anisah en haar ouders, om 3 dagen naar Maleisie te gaan. Naar een eilandje dat Tioman heet.
Hij heeft echt een supertijd gehad en het is nog niet over, want over 2 weken gaat hij daar weer 2 weken heen voordat hij naar NL afreist.


Enfin, hij kwam met zijn grote koffer door de gate en eenmaal thuis kwamen er kilo's rendang uit, meegegeven door Kamilla's moeder voor Kamilla en mij. Lief toch! Ik heb zelfs nog 2 tuniekblousen gekregen van haar tante.

Vandaag hebben we kalm aan gedaan. Eerst even een zwembroek kopen voor Ben. (Laten liggen op maleisie) een geheugenkaart voor Linn's fotocamera en toen naar het zwembad. Lekker bakken en onderdompelen. Zalig!

Chiel kwam rond 7 uur thuis en de rest van de week blijft hij in HK werken.
Net hebben we lekker Italiaans gegeten. Ben had wel even genoeg rijst gehad, hihi.

Sunday, July 20, 2008

Zondag


Redelijk op tijd opgestaan vandaag. Om 1 uur werden we verwacht bij Xi Yan in Wanchai. Een chinees restaurantje. Daar zouden we Steve en zijn kids, Rain en Lydia en Crystal ontmoeten. Heerlijk gegeten en daarna nog een kopje koffie bij Pacific Coffee genomen.

Om half vier waren we weer thuis. Chiel en Linn gingen nog even een tukkie doen en ik ben naar het zwembad gegaan. Effe plonzen. Kwam daar Al en Diana ook nog tegen. Toch nog even in slaap gesukkeld op mijn ligbedje. Heerlijk...

's Avonds hebben we lekker gegeten met Jesse bij Heaven on Earth. De koffie met pavlova genomen bij Wildfire. Irma en Jos kwamen ook nog even een bakkie doen, en toen lekker weer naar huis. Lekker in de airco. Want het is verschrikkelijk heet hier in Hong Kong. En 2 dagen achter elkaar feesten, breekt toch wel een beetje op.

Morgen gaat Chiel weer naar China en gaan Linn en ik eens wat shoppen. Hadden we nog niet echt gedaan sinds ze hier is. En morgenavond gaan we samen naar het viegveld om Ben op te halen! Leuk leuk leuk!

Bowling competitie en Jesse's verjaardag!

We zijn flink bezig geweest! Het heeft wat energie gekost maar we hebben ontzettend gelachen en heel veel plezier gehad. Het begon op vrijdagavond...

Vrijdagavond om half negen werden we verwacht in huize De Haas op de 13e verdieping. Een heuse Wii-bowling competitie was georganiseerd door Michael en Cynthia. Hapjes, drankjes en een spelcomputer stonden klaar. Niemand had gegeten vanwege drukte en wat mis-communicatie, dus het eerste wijntje kwam flink hard aan!

De mannen tegen de vrouwen. Winnaars van beide tegen elkaar en de verliezers tegen elkaar. Ik moet zeggen dat ik geen idee meer heb wie er nou wat gewonnen heeft, maar we hebben lol gehad voor tien! Cynthia en Diana vlogen zowat door de tv heen op hun supersnelle bowling-sokken en de katten van Cynthia hadden het best zwaar! Steeds als ze ergens net rustig zaten, werden ze weer aan de kant geduwd, voor hun eigen bestwil! Je wil als kat echt geen super fanatieke bowler op je staart krijgen natuurlijk.

Wij zijn rond een uurtje of 1, geloof ik, naar huis gegaan. Jos ging al vroeger want hij moest om 7 uur al naar het vliegveld om Irma op te halen. Ik durf echt niet te zeggen hoe laat de anderen naar huis zijn gegaan, want de dames wilden kostte wat het kost, nog allerlei onzinnige wedstrijden spelen. Kon best wel eens heel laat zijn geworden daar.

Vandaag, zaterdag dus, stond in het teken van Jesse's verjaardag. En voor het eerst mochten we z'n verjaardag vieren! Jippie! Elk jaar verzon hij wel weer een smoes om z'n verjaardag niet te vieren maar dit jaar hadden we het heft in eigen hand genomen!

We zijn wezen eten bij, hoe kan het ook anders, de Dirty Duck! Sate en Nasi Goreng en een verjaardagstaart toe! Daarna zijn we naar de CEO Neway Karaoke gegaan in Causewaybay. Helemaal goed! Gezongen totdat we schor waren. En we hebben een politie-inval meegemaakt!

Tijdens het zingen ging ineens de tv op "zwart" met daarop "Police" in grote letters! Geen muziek meer, dus zijn de rokers onder ons maar naar buiten gegaan om een sigaretje te roken. En daarna mochten we niet meer naar binnen! We mochten pas terug als de politie vertrokken was!

Helaas wisten de achterblijvers dit niet, dus Jesse kwam polshoogte nemen. We konden hem nog net vertellen dat hij op de trap moest blijven staan, omdat hij anders niet terug mocht naar de rest van de achterblijvers. We hebben nog "happy Birthday" gezongen toen hij op de trap stond. Heel zachtjes want het personeel van de karaoke shop werd er een beetje zenuwachtig van, hihi.

De politie vertrok en wij mochten weer door lopen. Nog een laatste liedje en toen zijn we naar All Night Long gegaan. Bram en Kamilla trokken het niet meer en zijn naar huis gegaan, maar wij hebben de naam van die tent eer aangedaan! Annie kwam ook nog even naar All Night Long, en Jesse trok de flessen met champie open!

We hebben gedanst, gezongen, gelachen en genoten van Al's danskunsten. Hij heeft heel veel chinese vrienden gemaakt daar! Met open mond en volle aanbidding keken ze toe.

Jos en Irma gingen iets vroeger naar huis omdat Irma kapot was van de jetlag.
Om half vier liepen we naar huis, maar niet voordat we visballen in curry saus hadden gegeten!
Echt een geweldige avond gehad! Het was weer ouderwets gezellig!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails